Skip to main content

De gratis belastingservice van Cabin Pressure staat weer klaar, ook bij jou in de buurt!

14 februari 2013

Nu 2013 is begonnen wordt het ook weer tijd om na te denken over je belastingaangifte 2012. Normaal gesproken is dat tijdrovend en ingewikkeld. Als lid van FNV Bondgenoten/Cabin Pressure behoort deze bezigheid echter tot het verleden. Onze belastingdeskundigen helpen je gratis en geven je het beste advies.

Grootste belastingadviseur
Circa 6000 gecertificeerde vrijwilligers vullen samen per jaar ruim 350.000 aangiftebiljetten voor FNV leden en hun partners in. Zij krijgen hiervoor speciale training in de meest recente belastingwetgeving, zodat jij als lid geen cent teveel belasting betaalt. Daarmee is de FNV al meer dan veertig jaar de grootste en beste belastingadviseur van Nederland.

Gratis en altijd in de buurt

In de piekperiode van februari tot en met april 2013 kunnen leden van FNV Bondgenoten/Cabin Pressure op 600(!) invulservicepunten in het land terecht voor hulp bij het invullen van hun belastingaangifte. Er is altijd wel een adres bij jou in de buurt, dus maak gebruik van deze gratis voorziening. De actuele adressen van de 600 belastingservicepunten zijn eenvoudig te vinden via www.fnv.nl/belastingservice. Je vindt hier ook een overzicht van alle gegevens die je moet meenemen als je de aangifte door FNV Bondgenoten laat verzorgen.

Nu nóg meer service
Naast de jaarlijkse aangifte kun je het hele jaar door ook met andere belastingvragen terecht bij de FNV Belastingservice. Onze medewerkers staan, op afspraak, altijd voor je klaar om je te helpen met:

  • Het invullen van nagekomen belastingaangiften;
  • Het aanvragen en/of wijzigen van zorgtoeslag, kindgebonden budget of kinderopvangtoeslag;
  • Vragen over foutief ingevulde aangiften;
  • Vragen of klachten over verkeerde belastingaanslagen;
  • Hulp bij het maken van bezwaarschriften;
  • Algemeen advies over beroepsprocedures;
  • Problemen met de Belastingdienst.

Doe hiermee ook je voordeel!

Redactie Cabin Pressure.