Skip to main content

Verkiezingen Ondernemingsraad en Groepscommissie: Maak gebruik van je recht om te stemmen!

30 maart 2013

zaka foto 2Beste leden van FNV Cabine en geïnteresseerden,

Het zal je niet zijn ontgaan dat de verkiezingen voor de nieuwe Ondernemingsraad en Groepscommissie in volle gang zijn. T/m 15 april heb je de tijd om mee te gaan bepalen door wie je je de komende drie jaar wilt laten vertegenwoordigen in beide Medezeggenschapsorganen. Het draait daar om jouw belangen. Ik roep je dan ook op om gebruik te maken van je stemrecht!

FNV Cabine in de Ondernemingsraad en Groepscommissie

Je hebt vast ideeën over de koers die er binnen KLM zou moeten worden gevaren. Dit is hét moment om hier direct invloed op uit te oefenen. Een stem op één van de kandidaten van FNV Cabine is een stem op jezelf. FNV Cabine staat namelijk voor een professionele en zakelijke manier van belangenbehartiging van het korps, ook in de Ondernemingsraad en Groepscommissie. Of het nu gaat om een individueel belang of dat van het collectief, te allen tijde zet FNV Cabine zich voor je in. Een transparante en duidelijke klachtenregeling, zeggenschap over vakantiedagen en tellers, vergoeding van reiskosten bij bezoeken aan je bedrijfsarts, het huidige verzoekensysteem i.p.v. PBS en duidelijke re-integratie afspraken zijn enkele voorbeelden van zaken die er niet geweest zouden zijn als de actieve leden van FNV Cabine in de OR en GC31 zich hiervoor niet hard hadden gemaakt. Onze kandidaten zullen er ook in de nieuwe termijn op blijven toezien dat gemaakte afspraken worden nagekomen en aangescherpt om de rechten en plichten van het cabinepersoneel te borgen.

Frisse wind

Sinds 2007 is er een nieuwe weg ingeslagen door de komst van FNV Cabine. Vanaf dag één zijn we hard gegroeid in de Medezeggenschap en is daar een frisse wind gaan waaien. Nu er weer verkiezingen zijn willen we deze groei voortzetten om ons FNV Cabinestempel te kunnen blijven drukken. Juist in deze onzekere economische tijden is het van cruciaal belang dat FNV Cabine nog meer zetels in de Ondernemingsraad  en Groepscommissie krijgt. Dan kunnen we nóg meer het verschil maken. Jij kunt ons daarbij helpen.

Lijst 1, juist nu!

Ben jij ook van mening dat het tijd is voor een nóg sterkere FNV Cabine in de Ondernemingsraad en Groepscommissie, geef dan je stem aan één van de kandidaten van lijst 1: FNV Cabine. Onze deskundige kandidaten worden op alle gebieden ondersteund door de landelijke expertise van FNV. Mijn stem hebben ze, laat die van jou niet verloren gaan!***

Facebook

By the way….Nog sneller op de hoogte van de laatste ontwikkelingen over de verkiezingen en meer? Volg ons op www.facebook.com/fnvcabine en like us!.

Zakaria Boufangacha

Bestuurder/onderhandelaar FNV Cabine

***

Webelect

Webelect is het door KLM ingehuurde bedrijf om de verkiezingen volledig digitaal te organiseren. Heb je nog niet gestemd of slechts één van de twee digitale stembiljetten ingevuld (GC én OR), dan ontvang je van info@webelect op 2 april een herinneringsmail. Met gebruikmaking van de link in die mail kun je direct stemmen. Doen!!!