Skip to main content

Verkiezingen Ledenparlement FNV In Beweging

28 april 2013

Het Ledenparlement is een nieuw orgaan binnen FNV In Beweging waarmee onze leden ook directe invloed krijgen op besluitvorming, daar waar het gaat om beleid dat FNV Cabine overstijgt. Het Ledenparlement kiest tevens het algemeen en dagelijks bestuur en formaliseert de verkiezing van de voorzitter. Het parlement zal bestaan uit 100 vertegenwoordigers vanuit verschillende sectoren. 41 van de parlementsleden zullen uit de sectoren van FNV Bondgenoten komen, waaronder FNV Cabine valt.

Onze kandidaat: Kees Porskamp

 

Voor de sector Vervoer is het mogelijk om van 1 t/m 7 mei 2013 je stem uit te brengen. De kandidaat van FNV Cabine is Kees Porskamp. Naast Purser en collega is Kees een ervaren bestuurder. Zo is hij namens FNV Cabine binnen de sector Luchtvaart lid van de Bondsraad van FNV Bondgenoten. Daarnaast is hij plaatsvervangend bestuurslid van het KLM Cabinefonds (pensioenen) en is hij onlangs voor FNV Cabine overtuigend gekozen als vast lid in de KLM Ondernemingsraad.

Geef je stem en vergroot daarmee de invloed van FNV Cabine!

Je ontvangt op 1 mei per post een brief met een stem code waarmee je online je stem kunt uitbrengen via www.fnv.nl/verkiezingen. Help er ook aan mee dat we de invloed van FNV Cabine kunnen laten gelden, ook in het nieuwe ledenparlement van FNV In Beweging. Stem op Kees Porskamp en geef hem een krachtig mandaat zodat wij direct kunnen meebepalen wat er in Den Haag gebeurt!

Meer informatie? Kijk op www.fnvbondgenoten.nl of mail naar info@fnvcabine.nl

Redactie FNV Cabine