Skip to main content

Kees Porskamp gekozen in Ledenparlement FNV In Beweging

08 mei 2013

Begin mei vonden de verkiezingen plaats voor het nieuwe Ledenparlement van FNV In Beweging. De uitslag is vandaag bekendgemaakt. Onze kandidaat Kees Porskamp is daarin overtuigend gekozen. Naast Purser en collega is Kees een ervaren bestuurder. Zo is hij namens FNV Cabine binnen de sector Luchtvaart lid geweest van de voorloper van het Ledenparlement, de Bondsraad. Daarnaast is hij plaatsvervangend bestuurslid van het KLM Cabinefonds (pensioenen) en is hij onlangs voor FNV Cabine gekozen als vast lid in de KLM Ondernemingsraad. 

Directe invloed op FNV beleid

Het Ledenparlement is een nieuw orgaan binnen FNV In Beweging. Met de verkiezing van Kees krijgen onze leden nu ook directe invloed op besluitvorming, daar waar het gaat om FNV beleid dat FNV Cabine overstijgt. Het Ledenparlement kiest tevens het algemeen en dagelijks bestuur en formaliseert de verkiezing van de voorzitter. Het parlement bestaat uit 100 vertegenwoordigers vanuit verschillende sectoren. 41 van deze parlementsleden komen vanuit FNV Bondgenoten, waaronder FNV Cabine valt.

Krachtige stem in den Haag

Op 15 mei as. wordt het ledenparlement officieel geïnstalleerd in Rotterdam tijdens het congres van FNV In Beweging.  Het Dagelijks Bestuur en de bestuurders van FNV Cabine feliciteren Kees Van Harte met het behalen van dit prachtige resultaat. Daarmee heeft hij een overtuigend mandaat waarmee de KLM cabinestem nog krachtiger in den Haag te horen zal zijn.

Redactie FNV Cabine

Open, eerlijk, daadkrachtig, democratisch en professioneel

Nog geen lid? meld je aan  voor het introductielidmaatschap via de website! Lees meer over de voordelen van het lidmaatschap op onze website.