Skip to main content

Uitnodiging Netwerk Roze FNV Borrel

03 juli 2013

Het netwerk “Roze FNV” is een netwerk van, voor en door leden van alle FNV bonden, waaronder FNV Cabine. Het bestaat uit lesbo’s, homo’s, transgenders, biseksuelen en…..hetero’s.

Uit de kast werkt beter

Homo, Bi of Hetero, als vliegende KLM medewerker heb je over het algemeen weinig last van discriminatie als gevolg van je seksuele geaardheid. Helaas is dat veel minder vaak het geval bij andere afdelingen binnen KLM. Als gay steward ben je dan misschien wel volledig geaccepteerd, maar hoe zit het met een lesbische stewardess of een homoseksuele GWK?

Roze FNV wil dat:

  • Iedereen zichzelf kan zijn op zijn/haar werk;
  • Iedereen uit de kast kan en durft te komen op zijn/haar werk;
  • Discriminatie op het werk voorkomen en bestreden wordt;
  • Je op je werk kunt functioneren in een sociaal veilig klimaat.

Ben je het hier mee eens en ondersteun je dit? Wil je meedenken en meepraten over hoe we dit voor elkaar kunnen krijgen? Wil je op een andere wijze je steentje bijdragen aan dit netwerk en vervolgens gezellig borrelen en netwerken? Dan ben je welkom op de Netwerk Roze FNV Borrel!

Dinsdag 16 juli van 16.00 – 18.00 uur

FNV Bondgenoten, Varrolaan 100, Utrecht

Verzamelpunt: Koffie Central

Aanmelden

Kom ook en meld je aan voor deze netwerkborrel bij d.vanlent@bg.fnv.nl. Je ontvangt vervolgens het programma per e-mail.

Met 1500 aangesloten leden heeft het netwerk spreekrecht in het ledenparlement van FNV. Op die manier worden roze issues, thema’s en activiteiten herkenbaar en nog meer zichtbaar bij FNV in beweging. Sluit je ook aan via netwerkroze@gmail.com. Hoe meer zielen hoe meer vreugd!

Meer informatie? Bestel de toolkit via www.uitdekastwerktbeter.nl.

Redactie FNV Cabine