Skip to main content

Het pensioenfonds is benieuwd naar jouw mening!

29 oktober 2013

Via onder meer brochures, magazines, een website en mailings probeert het pensioenfonds voor KLM Cabinepersoneel je zo volledig en helder mogelijk te informeren over je KLM pensioen.

Klankbordgroepsessie

Het bestuur van het pensioenfonds vindt het belangrijk dat deze middelen goed aansluiten bij de doelgroep waarvoor zij gemaakt worden. Daarom organiseert het pensioenfonds voor KLM Cabinepersoneel een klankbordgroep sessie. Tijdens de bijeenkomst wordt je mening gevraagd over bijvoorbeeld de begrijpelijkheid van een tekst of het gebruik van beeld in een brochure of de website. Op die manier hoopt het pensioenfonds lastige pensioeninformatie op een heldere en aantrekkelijke manier te kunnen aanbieden. Het streven is om een groep te vormen van zes tot tien personen bestaande uit zowel deelnemers als gepensioneerden.

Aanmelden

De bijeenkomst vindt plaats op vrijdag  8 november 2013 van 14.00 - 17.00 uur in het kantoor van de Blue Sky Group, Prof. E.M. Meijerslaan 1 te Amstelveen. Er wordt voor een lunch gezorgd en je reiskosten worden volledig vergoed. Bovendien ontvang je een leuke attentie voor je medewerking. Lijkt het je leuk om hier aan deel te nemen? Geef je dan op via communicatie@blueskygroup.nl.

Redactie FNV Cabine