Skip to main content

Geef je op voor het Cabine Pensioenplein

17 september 2014

Pensioen is uitgesteld loon zodat je na je werkzame leven op je oudedag nog financieel rond kan komen. Niets voor niets is pensioen één van je belangrijkste arbeidsvoorwaarden. FNV Cabine roept je dan ook op om je vooral goed te laten informeren over je pensioen. In dat kader brengen we het Cabine Pensioenplein graag onder de aandacht, wat zal plaatsvinden op 12 september.

 

Cabine Pensioenplein is het jaarlijkse deelnemersevenement georganiseerd door het pensioenfonds. Dit evenement wordt georganiseerd om het cabinepersoneel alles te vertellen over wat jij als deelnemer hoort te weten over jouw pensioen en pensioenfonds. Cabine Pensioenplein is informatief en biedt je inzicht in je eigen pensioensituatie. Naast het verdiepen in de wereld van pensioenen, is het tevens een mooie gelegenheid om bij te praten met (oud)collega’s. Dus ga naar Cabine Pensioenplein om op een leuke en ontspannen manier goed geïnformeerd te worden over jouw pensioen.

Ook dit jaar wordt het deelnemersevenement in twee rondes gehouden. Elke ronde van Cabine Pensioenplein start met een update van hoe jouw pensioenfonds ervoor staat. Deze update wordt verzorgd door het bestuur van het pensioenfonds, waarin ook leden van FNV Cabine zitting nemen. Uiteraard krijg je de mogelijkheid om vragen te stellen en na afloop van de update kun je met het bestuur van het pensioenfonds in gesprek. Aansluitend krijg je de mogelijkheid om in een pensioenworkshop met jouw eigen pensioensituatie aan de slag te gaan.

Tot nu toe is er veel animo. Hierdoor wordt er momenteel gekeken of er nog voldoende aanmeldingen zijn voor een extra dag. Je kunt je inschrijven via: www.klmcabinefonds.nl/Aanmelden_cabinepensioenplein. Meld je aan!