Skip to main content

Jouw mening telt: Vul de online enquête in m.b.t. het KLM Raamwerk!

16 november 2016

Open, eerlijk, daadkrachtig, democratisch en professioneel! Met deze slogan bewijst FNV Cabine al meer dan 10 jaar haar bestaansrecht, en met succes! Vanaf vandaag, 16 november, is er een enquête online gezet om de mening van het korps te peilen over het Raamwerk dat KLM met de bonden heeft gedeeld.

De enquête

De enquête wordt ingeleid met onze eisen, een korte inhoud van het KLM Raamwerk en het standpunt van het actiecomité van FNV Cabine. Daarna kun je drie essentiële vragen beantwoorden en is er ruimte voor een persoonlijk statement. De poll is bedoeld voor het gehele korps, leden en niet leden. We vragen iedereen nadrukkelijk 5 minuten de tijd te nemen om hem in te vullen. In het belang van jouw werk, jouw leven, jouw toekomst!

Klik hier voor de enquete

Info-sessies

Naast onze dagelijkse zichtbaarheid op het bordes voor het bemanningencentrum, om collega’s te informeren over de stand van zaken m.b.t. de -1 CA maatregel en alles wat daarmee samenhangt, organiseren wij ook info-sessies. De eerste daarvan heeft vandaag plaatsgevonden. Donderdag en vrijdag a.s. volgen er nog twee.

 

Laat je goed informeren en kom naar onze info-sessies!

 

Wanneer?

Donderdag 17 en vrijdag 18 november

Van 14.00 tot 17.00 uur

 

Voor wie?

Voor iedereen (lid of geen lid)

 

Waar?

Mercure Hotel Amsterdam Airport

Oude Haagseweg 20, 1066 BW Amsterdam

 

Je collega’s van FNV Cabine

Nog geen lid van FNV Cabine, maar wil je ook invloed? Meld je dan aan voor het introductielidmaatschap via www.fnvcabine.nl

Open, eerlijk, daadkrachtig, democratisch en professioneel!