Skip to main content

Stem voor méér FNV Cabine in de Groepscommissie en OR!

09 april 2019

De afgelopen drie jaar hebben onze FNV Cabine vertegenwoordigers weer keihard gewerkt om de belangen van het korps in Groepscommissie 31 (GC) en in de Ondernemingsraad (OR) te behartigen. Een aantal van hen is dit jaar opnieuw verkiesbaar. Samen met een groot aantal enthousiaste nieuwe kandidaten willen zij zich weer inzetten voor belangrijke thema’s die jou direct aangaan. Op onze website stellen alle kandidaten zich voor.

Iedere stem telt

Zorg voor meer FNV Cabine, ook in de medezeggenschap! Zoals je weet zijn wij een democratische vakbond. Bij belangrijke beslissingen hebben al onze leden altijd een persoonlijke stem. Bij deze verkiezingen kan het hele korps stemmen op onze gemotiveerde kandidaten, leden maar ook níet leden! Grijp je kans, maak het geluid van FNV Cabine nóg sterker en geef je stem aan één van hen: lijst 1 FNV Cabine!

Digitaal stemmen

De stemperiode loopt van 10 t/m 23 april. Komende woensdag 10 april ontvang je na 09.00 uur in je KLM-mailbox een stemoproep van webelect, het bedrijf dat de digitale verkiezingen faciliteert. Klik in de mail op de link “nu stemmen” en kies achtereenvolgens op de twee digitale stembiljetten (OR en GC) voor een kandidaat van FNV Cabine. Doe mee en laat je stem niet verloren gaan.

Meer informatie?

Onze kandidaten zijn volop aanwezig tijdens de verkiezingscampagne. Zij staan vanaf woensdag 10 april op de eerste verdieping van het Bemanningencentrum voor je klaar om duidelijk te maken waarom een stem op FNV Cabine zo belangrijk is. Denk aan zaken als hotels en daggelden, een goed werkend verzoekensysteem, werkmethodieken, NIZ-limitations, al je vragen zijn bespreekbaar. Ga bij ze langs, maak een praatje, haal een drankje en stem meteen op de kandidaat van je voorkeur. We willen je alvast hartelijk bedanken voor je stem!

Redactie FNV Cabine

Nog geen lid van FNV Cabine, maar wil je ook invloed? Meld je dan aan voor het introductielidmaatschap via www.fnvcabine.nl!

Democratisch, vernieuwend en eerlijk!