Skip to main content

Fijne feestdagen, thuis of op de route!

24 december 2020

Onze wereld is dit jaar op z’n kop gezet. Niemand heeft kunnen voorzien wat ons als cabinepersoneel te wachten stond toen we 2020 ingingen met een vers afgesloten cao. Het is een ongekend roerig jaar geweest, waarin een epidemie in China uitgroeide tot een pandemie die zich over de hele wereld verspreidde. Vooruitblikkend naar 2021 zien we het eerste voorzichtige licht aan het einde van de tunnel door de start met vaccineren. Ook al realiseren wij ons dat de luchtvaart nog een hoop hobbels op haar pad naar herstel zal vinden. Wij danken alle leden voor hun vertrouwen in FNV Cabine en we wensen jullie een fijne kerst en een mooie jaarwisseling, thuis of op de route!

 Kerstfoto

Webinar op 30 december

Aanstaande woensdag is ons laatste webinar van dit jaar. Wij staan stil bij de actuele cijfers met betrekking tot boventalligheid en de individuele keuzes die fase 1 van het sociaal plan biedt. We bieden onze leden uitgebreide achtergrondinformatie en de kans om LIVE vragen te stellen. Je bent van harte welkom op 30 december om 11:00 uur. Via deze link kun je je aanmelden, het webinar is exclusief voor leden van FNV Cabine.

ALV op 6 januari

Het Dagelijks Bestuur van FNV Cabine nodigt alle leden uit om de online Algemene Ledenvergadering (ALV) bij te wonen. Je bent van harte welkom op 6 januari om 13:00 uur. Op de agenda staan onder meer een terugblik op ons vakbondswerk in coronatijd, de actuele stand van zaken in de nog lopende onderhandelingen en de bekrachtiging van het Dagelijks Bestuur. Leden kunnen zich aanmelden voor de ALV via deze link.

Redactie FNV Cabine

Ben jij nog geen lid van FVN Cabine of ken je collega’s die nog geen lid zijn? Meld je dan nu aan voor het introductielidmaatschap via www.fnvcabine.nl 

Democratisch, Vernieuwend, Eerlijk