Skip to main content
Tweede secretaris

Tim van Aerschot

  • purser

Na twee jaar voor Sabena gewerkt te hebben ben ik naar Nederland gekomen. Hier begon ik in 2001 voor KLM. Ik ben 17 jaar éénbander geweest, 1 jaar tweebander en in juni 2019 maakte ik promotie tot purser. Ik heb bewust heel lang gewacht om promotie te maken, omdat ik heel graag alle functies binnen KLM wilde ervaren. Ik vind dat een pluspunt omdat ik zo besef wat de positieve, maar ook de negatieve kanten zijn van alle functies aan boord en ook wat soms de vooroordelen van de ene naar de andere groep zijn. Ik wil me graag inzetten voor al mijn collega’s in alle functies en niet alleen aan mijn eigen functie denken. Dat ik me inzet bij FNV Cabine, is voor mij een vanzelfsprekendheid.

Als kaderlid (=actief lid van FNV Cabine) zet ik me in, in het hart van FNV Cabine; de online Helpdesk. Ook geef ik vaak de presentatie van onze vakbond tijdens de basiscursus, wat geweldig leuk is! Al die nieuwe enthousiaste mensen zien geeft mij energie.

Als het nieuwste lid van het dagelijks bestuur van FNV Cabine ondersteun ik momenteel voornamelijk de andere leden van het dagelijks bestuur met hun werkzaamheden. Ik zet me graag in voor mijn collega’s, samen met het dagelijks bestuur, de GC en OR leden, onze toppers op de helpdesk en alle andere actieve leden. We strijden samen voor een mooie toekomst voor al onze collega’s. Kortom: we maken ons hard voor een mooi bedrijf dat goed is voor al haar werknemers.