Uitnodiging voor de Algemene ledenvergadering op 21 november 2006.

Vandaag, 2 november 2006, hebben alle leden van de KLM Cabine afdeling van FNV Bondgenoten een uitnodiging ontvangen op hun huisadres voor de eerste Algemene ledenvergadering, welke wordt gehouden op 21 november a.s.. Om te voorkomen dat belangstellende nieuwe leden deze uitnodiging mislopen, publiceren we hem hieronder tevens op de website. Voor deze mensen is de agenda van de bijeenkomst  te verkrijgen bij de ingang van de zaal.


Beste leden,

Sinds het afgelopen voorjaar van 2006 zijn we als cabine-afdeling van FNV Bondgenoten spectaculair gegroeid. Daarom nodigen wij u hierbij uit voor onze eerste algemene ledenvergadering.

Datum    : 21 november 2006
Locatie   : Aristo zalencomplex, Teleportboulevard 100, te Amsterdam Sloterdijk.
Tijd         : 15.00 uur – 17.30 uur.

Hoewel we nog geen erkenning bij de KLM hebben aangevraagd als partij bij de CAO-onderhandelingen, komt dit moment wel naderbij. Dat houdt in dat we binnenkort klaar moeten staan met onze inzet qua arbeidsvoorwaarden. Die inzet bepalen we natuurlijk samen met u, de leden. We vernemen op 21 november dan ook graag uw mening over tal van arbeidsvoorwaardelijke kwesties die er op dit moment spelen. Daarnaast willen we kort terugblikken op het verleden, maar vooral  kijken naar de toekomst en u informeren over de tijdslijn die wij in gedachten hebben totdat wij kunnen aanschuiven bij de CAO onderhandelingen in het voorjaar van 2007.

Tot dinsdag 21 november 2006!

Namens FNV Bondgenoten:

Wil Fortgens, Huib den Ouden, Anneke Kooijman, Annetje Koreman, Constance Broertjes, Jan van den Brink, Ruth Bijl, Leen van der List