Doorlopende reisverzekering.

Omdat op het forum het afsluiten van een doorlopende reisverzekering actueel is en ook omdat we hierover via de website regelmatig vragen krijgen, hebben we de volgende informatie.

Mocht je je aan het oriënteren zijn op het afsluiten van een dergelijke verzekering, dan kunnen we je in aanvulling op onze eerdere berichtgeving melden dat Europeesche verzekeringen speciaal voor medewerkers van de KLM een doorlopende reisverzekering heeft ontwikkeld.

Deze doorlopende reisverzekering zorgt ervoor dat je het hele jaar tijdens al je reizen en vakanties verzekerd bent voor onder andere bagage en buitengewone kosten, zoals extra reis- en verblijfskosten. Ook winter- en onderwatersport vallen standaard onder de basisdekking. Behalve jezelf kunnen ook je partner en kinderen meeverzekerd worden. De verzekering is voor alle KLM-medewerkers, ook als zij in het buitenland wonen. Bovendien, en dat is niet geheel onbelangrijk, valt de premie voor deze verzekering lager uit dan voor de vergelijkbare polis bij Finless, waar veel collega’s in het verleden verzekerd waren.

Voor meer informatie kun je bellen met de infodesk van de Europeesche (020-65 15 505) of mailen naar

Redactie Cabin Pressure.