Uitslag referendum CAO resultaat.

Deze week is de uitslag van het CAO referendum bekend geworden. Een overgrote meerderheid van de stemmers van FNV Bondgenoten/Cabin Pressure (bijna 90%) heeft zich uitgesproken vóór het CAO resultaat. Dat is inclusief de aanvullende inhoudelijke afspraken die we op 19 mei met KLM in Soestduinen hebben gemaakt.

Je beslist bij ons zélf mee.
Zoals bekend, staan transparantie en inspraak bij ons hoog in het vaandel. Al onze leden hebben zélf de belangrijkste en de laatste stem. We hebben de afgelopen maanden bewezen dat onze standvastigheid resultaat heeft gehad en zijn trots op onze leden die ons daarin massaal gesteund hebben. De duur van deze CAO is kort, hij loopt af op 31 maart 2010. We hebben KLM uitgenodigd nu samen de uitdaging die voor ons ligt voortvarend op te pakken om de afspraken en toezeggingen daadwerkelijk waar te maken.

Waardeer je de standvastigheid en de realiteitszin waarmee wij ons hebben hard gemaakt voor jouw belangen, ook in deze moeilijke tijden? Sluit je dan aan bij FNV Bondgenoten/Cabin Pressure. Als je al lid bent, wijs je collega’s dan op datgene wat wij inmiddels bereikt hebben. Met nóg meer leden kunnen we jouw belangen tenslotte nóg beter behartigen!

Redactie Cabin Pressure