Skip to main content

Redactieleden gezocht

22 december 2009

Door de groei van Cabin Pressure en het daardoor toenemend aantal werkzaamheden, zoeken wij uitbreiding van de redactie. Tot de werkzaamheden van de redactie behoren het schrijven van artikelen op de website, het up-to-date houden van de website en het schrijven van nieuwsbrieven. Je bent hier gemiddeld 2 á 3 uur per week mee bezig en je kunt het werk vanuit huis doen. Behalve affiniteit met FNV Bondgenoten/Cabin Pressure vragen we goede kennis van de Nederlandse taal en het vermogen om een veelheid aan informatie feitelijk en duidelijk te kunnen vertalen in aantrekkelijke tekst. 

Heb je iets meer tijd ter beschikking dan behoort het beantwoorden van vragen van leden die via de Helpdesk binnenkomen ook tot de mogelijkheden. Compensatie in tijd (zg. vakbondsdagen) is afhankelijk van het aantal uren dat je hieraan besteedt. 

Als redactielid maak je deel uit van de kadergroep (actieve leden) die Cabin Pressure heeft gemaakt tot wat het nu is. De kadergroep komt één keer per twee maanden bijeen. Als kaderlid ben je nauw betrokken bij ontwikkelingen die met ons vliegende beroep te maken hebben.

Wil je het redactieteam komen versterken of heb je nog vragen, stuur dan een email aan redactie@cabinpressure.nl 

Redactie Cabin Pressure