Skip to main content

Verkiezingen OR en Groepscommissie 31: CABIN PRESSURE WE CAN!

17 maart 2010
2010 is een verkiezingsjaar, niet alleen voor de politiek, maar ook voor jouw vertegenwoordiging binnen de Medezeggenschap van KLM. Binnenkort kunnen we weer kiezen wie ons de komende drie jaar gaat vertegenwoordigen in de Ondernemingsraad en Groepscommissie 31.

Drie jaar geleden presenteerde FNV Bondgenoten/Cabin Pressure zich voor het eerst met een kandidatenlijst. Sindsdien hebben onze vertegenwoordigers keihard gewerkt om de belangen van het korps en, in bredere zin, de hele KLM populatie te verdedigen. Een aantal van hen is dit jaar wederom verkiesbaar. Samen met een groot aantal enthousiaste nieuwe kandidaten willen zij hun successen voortzetten. 

Zoals je weet is FNV Bondgenoten/Cabin Pressure een democratische vakbond. Bij belangrijke beslissingen hebben onze leden altijd een persoonlijke stem. Deze keer kan het hele korps stemmen op onze betrokken en gemotiveerde afgevaardigden. Neem die kans en geef je stem aan lijst 1, dus aan onze kandidaten! 

De stemperiode start 23 maart en sluit op 20 april. Meer informatie? Kom langs in onze verkiezingsstand op het BMC. We staan je graag te woord.

Redactie Cabin Pressure