Skip to main content

Onze OR en Groepscommissie kandidaten stellen zich voor

18 maart 2010

Groepscommissie 31

stefangeurlings.jpg  

Nr. 1 Stefan Geerlings          

In deze onzekere tijd is vertrouwen in de toekomst belangrijk. Hieraan bouw je door met elkaar duidelijke, inzichtelijke en breed gedragen afspraken te maken. En door je daar aan te houden. Groepscommissie 31 heeft de taak hierop toe te zien. Maar dat kan scherper, professioneler en gestructureerder. Hoe? Door een kritische instelling, een doelgerichte aanpak en een heldere visie op de Groepscommissie en de toekomst van KLM Cabine. Daarom is jouw stem op een kandidaat van FNV Bondgenoten/Cabin Pressure zo belangrijk

lottiebakker.jpg  

Nr. 2 Lottie Bakker          

"Medezeggenschap volgt zeggenschap". Ik vind dit een uitermate belangrijke taak binnen een organisatie. Meedenken en meebeslissen. In de afgelopen twee jaar heb ik me hiervoor ingezet. Voor jullie belangen. Ik heb dit met heel veel plezier gedaan en heb veel geleerd. De komende drie jaar wil ik dit graag voortzetten en vraag dan ook om jullie stem! Mijn naam is Lottie Bakker, ik ben éénbander en ik vlieg acht jaar.

franktabbers.jpg  

Nr. 3 Frank Tabbers          

Met enthousiasme vlieg ik als éénbander sinds 2004 bij KLM. Graag blijf ik ook tot mijn pensioen met datzelfde enthousiasme vliegen. Sinds juni 2007 doe ik binnen Groepscommissie 31 mijn best voor het korps en mijn absolute drijfveer daarbij is jouw tevredenheid als CA! Professionaliteit, eerlijkheid en echte, blijvende resultaten zijn kernbegrippen waarin ik me herken en waar wij als vakbond voor staan. Daarom heb ik bewust gekozen voor FNV Bondgenoten/Cabin Pressure als dé vakbond voor cabine. 

daniellevanzijl.jpg  

Nr. 4 Daniëlle van Zijl          

Zo langzamerhand ken ik het klappen van de zweep. Dat heeft me geleerd dat het noodzakelijk is om, juist in tijden van crisis, ons verstand erbij te houden en te vechten voor het behoud van goede arbeidsomstandigheden. Het belang van een goede vakbond is daarbij essentieel. Mijn streven is het behouden van wat we hebben. We hebben al genoeg ingeleverd de afgelopen jaren.

marijkevie.jpg  

Nr. 5 Marijke Vié          

Mijn naam is Marijke Vié-Poortvliet, Senior Purser. Ik vind ons beroep is nog steeds fantastisch en KLM een prettige werkgever, maar ik krijg wel de indruk dat er in de loop der jaren steeds meer aan de poten van ons vliegende bestaan wordt “gezaagd”. Vaak blijkt dat gemaakte afspraken niet of onjuist worden nageleefd, wat leidt tot grote ontevredenheid binnen het korps. In Groepscommissie 31 moet dus harder worden gestreden om dit soort misverstanden te voorkomen! Namens FNV Bondgenoten/Cabin Pressure wil ik me op een ferme, eerlijke maar vooral standvastige manier hiervoor in gaan zetten, want er staat te veel op het spel om achterover te leunen! Zoek je ook meer daadkracht in de nieuwe samenstelling van de Groepscommissie 31? Stem dan op mij of op één van de andere kandidaten van FNV Bondgenoten/Cabin Pressure!

jaspernobels.jpg  

Nr. 6 Jasper Nobels          

Na vijftien jaar voltijd vliegen weet ik hoeveel impact kleine veranderingen in de arbeidsomstandigheden kunnen hebben. Groepscommissie 31 heeft directe invloed op veel zaken waar we in het dagelijkse vliegbestaan mee te maken hebben. Met mijn ervaring en expertise wil ik ervoor waken dat we ons werk ook bij een 100% tewerkstelling tot aan het pensioen in goede gezondheid kunnen blijven doen.

alexandracurfs.jpg  

Nr. 7 Alexandra Curfs          

Gedurende het laatste jaar zie én ervaar ik veel veranderingen die een grote impact hebben op ons vliegende bestaan. En helaas niet allemaal even gunstig. Hierdoor besef ik het belang van een goede vertegenwoordiging. Mijn ervaring binnen vijf afdelingen van KLM wil ik dan ook graag gaan inzetten om onze belangen te bewaken en te versterken.

andrewoertman.jpg  

Nr. 8 André Woertman          

Ik ben André Woertman, 69 jaar, en ik werk als cabinelid bij KLM. Ik ben net terug van een op en neertje Accra en geniet nu van mijn enige RV-dag! Klinkt dit ook als een toekomst die jij niét ziet zitten? Stem dan op mij! Ik zal als lid van FNV Bondgenoten/Cabin Pressure invloed uitoefenen op het beleid van Inflight Services en wil ik een goede schakel zijn tussen de belangen van het cabinepersoneel en die van het bedrijf. Ik zal me o.a. inzetten voor een goede balans tussen ons werk- en privéleven, verantwoorde werkomstandigheden aan boord en goede rustmogelijkheden op de route.

franklinhill.jpg  

Nr. 9 Franklin Hill          

Ik ben Purser Franklin Hill en werk nu bijna dertien jaar bij KLM. Interpersoonlijke verantwoordelijkheid (proactiviteit) heeft mij ertoe gezet om mij verkiesbaar te stellen voor de Medezeggenschapsverkiezingen van 2010. In iedere gezonde relatie is er sprake van wederzijdse afhankelijkheid. Medezeggenschap is in mijn optiek de manier om de wederzijdse afhankelijk te benadrukken en een gezonde relatie te bewerkstelligen.

kimdieters.jpg  

Nr. 10 Kim Dieters          

Hoi, ik ben Kim Dieters en vlieg sinds 2005. In deze onrustige tijd voor het korps, besef ik hoe belangrijk Medezeggenschap is. Nu vind ik het tijd om me in te zetten voor jullie. Vind jij het ook tijd voor een frisse wind, stem dan op mij.

constancefellinger.jpg  

Nr. 11 Constance Fellinger - Hage          

Ik, Constance Hage (tweebander), vlieg sinds 1987 bij KLM en heb recentelijk als PBS-ambassador een kijkje achter de schermen genomen bij Inflight Services. Mede daardoor wil ik me o.a. inzetten voor: Werkdrukverlichting, een goede WRR, het bewaren van de eenheid in het korps en een goede daggeldregeling.

raymonddeman.jpg  

Nr. 12 Raymond de Man          

Verwacht niet dat ik even de wereld ga veranderen. Wel wil ik flinke druk uitoefenen op de triggerpoints om zodoende alles weer wat losser te maken. Deeltijd moet een keuze blijven en geen noodzaak worden. Ik focus mij op lange termijn doelstellingen. En: “Met de kennis van nu zou ik het toen niet anders hebben gedaan”.

Ondernemingsraad

wilfortgens.jpg  

Nr. 1 Wil Fortgens          

Ik ben één van de grondleggers van FNV Bondgenoten/Cabin Pressure, inmiddels een begrip! Mijn jarenlange ervaring in de Ondernemingsraad wil ik in de komende periode benutten om mijn kennis over te dragen aan de enthousiaste nieuwe generatie FNV-ers met name op het gebied van Personeel en Organisatie. Gemotiveerde medewerkers zijn het belangrijkste kapitaal van KLM. Ook in deze crisissituatie mag dat zeker niet uit het oog verloren worden.

huibdenouden.jpg  

Nr. 2 Huib den Ouden          

Democratisch, onafhankelijk, direct, transparant, communicatief, eerlijk en recht door zee. Dat zijn voor mij de steekwoorden die FNV Bondgenoten/Cabin Pressure typeren. Wij maken geen geheim van wat we willen en gaan vanuit die drijfveer voor behoud van kwalitatief goede werkgelegenheid als basis voor een evenwichtig bestaan. Ik wil die kwaliteit persoonlijk bewaken en waarborgen via een krachtige stem in de Ondernemingsraad.

constancefellinger.jpg  

Nr. 3 Constance Fellinger - Hage          

Ik, Constance Hage (tweebander), vlieg sinds 1987 bij KLM en heb recentelijk als PBS-ambassador een kijkje achter de schermen genomen bij Inflight Services. Mede daardoor wil ik me o.a. inzetten voor: Werkdrukverlichting, een goede WRR, het bewaren van de eenheid in het korps en een goede daggeldregeling.

astridjansen.jpg  

Nr. 4 Astrid Jansen          

Mijn naam is Astrid Jansen, tweebander en 20 dienstjaren in wisselende percentages, maar inmiddels weer fulltime. De afgelopen drie jaar heb ik al zitting genomen in de Ondernemingsraad en de commissie VGWM hiervan. Een hele leerzame maar vooral inspirerende ervaring. In contact komen met het hele bedrijf, de samenwerking tussen alle onderdelen beter leren begrijpen en dan Inflight Services hierin profileren. Ik zou dit werk dan ook heel graag willen continueren

oscardejoode.jpg  

Nr. 5 Oscar de Joode          

Medezeggenschap is essentieel om ervoor te zorgen dat arbeidsomstandigheden, pensioen en invloed op vrije tijd en werktijden verbeteren. Dit is voor mij de reden om weer terug te keren naar de Ondernemingsraad. 23 vliegjaren, ruim zeven jaar ervaring Ondernemingsraad kan ik jullie aanbieden.

estherklasens.jpg  

Nr. 6 Esther Klasens          

Ik ben Esther Klasens, tweebander, 21 jaar in dienst. Medezeggenschap betekent voor mij een brede visie hebben met een open blik. Daadkracht tonen en er naar durven handelen. Transparante en duidelijke communicatielijnen. Vergeet niet, de Medezeggenschap, dat zijn wijzelf. Ik neem die uitdaging graag weer aan.

daniellevanzijl.jpg  

Nr. 7 Daniëlle van Zijl          

Zo langzamerhand ken ik het klappen van de zweep. Dat heeft me geleerd dat het noodzakelijk is om, juist in tijden van crisis, ons verstand erbij te houden en te vechten voor het behoud van goede arbeidsomstandigheden. Het belang van een goede vakbond is daarbij essentieel. Mijn streven is het behouden van wat we hebben. We hebben al genoeg ingeleverd de afgelopen jaren.

bobcoelewij.jpg  

Nr. 8 Bob Coelewij          

Gaat het goed of slecht met KLM, investeren of bezuinigen? Allemaal vragen die een ieder van ons in deze tijd bezighoudt. De OR verkiezingen zijn belangrijk. Medezeggenschap is een kostbaar goed. Gebruik je stem en beslis mee. Mijn naam is Bob Coelewij en ik zal jullie stem laten horen.