Skip to main content

Wheel of Energy

18 april 2011

Hij staat er alweer ruim een half jaar: het Wheel of Energy op Schiphol Plaza. Een gigantische tredmolen waar drie hardlopers tegelijk op kunnen lopen, met de mogelijkheid om mee te fietsen op hometrainers. Het doel van Wheel of Energy is een bijdrage te leveren aan een wereld waarin de ziekte kanker niet langer levensbedreigend is en waarin psychosociale steun moet zorgen voor een verbetering van de kwaliteit van leven met kanker.
 
Vanuit KLM is besloten om het wiel, van maandagmiddag 18 april 12.00 uur tot dinsdag 19 april 12.00 uur, 24 uur lang draaiende te houden. Initiatiefnemer Richard Bottram zal op 18 april beginnen met zijn dagelijkse marathon, waarna een keur aan KLM'ers mee zal helpen het wiel draaiende te houden. Ook één van onze redactieleden doet hieraan mee: Boris Kester zal op 19 april om 1 uur ’s nachts beginnen aan een uur hardlopen. Iedereen is welkom om mee te lopen of te fietsen ter ondersteuning.

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een financiële bijdrage te leveren voor het goede doel. Stort die dan op rekeningnummer 133643999 t.n.v. Stichting Marathon365 te Schiphol, o.v.v. KLM supports WoE. Laat zien dat we dit initiatief ook als cabinepersoneel ondersteunen. Alvast bedankt voor je bijdrage voor dit goede doel! Als je hier meer over wilt lezen, kijk dan op http://www.wheelofenergy.org/

Redactie Cabin Pressure