Skip to main content

Uitslag ledenraadpleging CAO onderhandelingsresultaat

08 maart 2013

Op 6 maart 2013 is de uitslag van de ledenraadpleging m.b.t. het CAO onderhandelingsresultaat 2011-2014 bekend geworden. Een overgrote meerderheid van onze leden die haar stem heeft uitgebracht  (95%) heeft zich uitgesproken vóór dit resultaat.

Werk aan de winkel

Met deze uitkomst kan worden overgegaan tot het ondertekenen van de protocollen en het verwerken van de gemaakte afspraken in de CAO. Bovenal wacht ons de uitdaging om wat is afgesproken ook waar te maken:

  • KLM en Cabinebonden zullen voor 1 januari 2014 een nieuw loongebouw overeenkomen voor nieuw aan te nemen personeel.
  • Er zullen afspraken worden gemaakt over een toekomstbestendige pensioenregeling die zal voldoen aan (aangekondigde) wet- en regelgeving.

Word óók lid en maak ons (en jezelf) nog sterker!

FNV Bondgenoten/Cabin Pressure heeft wederom bewezen een professionele tegenspeler voor KLM te zijn. Ondanks de moeilijke economische situatie hebben we op basis van reële argumenten daarom toch een aantal essentiële zaken, zoals een prima winstdelingsregeling, kunnen bewerkstelligen. We luisteren naar de mening van onze leden en geven hen bovendien allemaal de mogelijkheid zich uit te spreken over de resultaten die we bereiken.

Deze tijd vraagt om een professionele en alerte onderhandelingspartner, dat is wederom gebleken. Wil jij ook deel uitmaken van onze duidelijke en eerlijke democratische manier van belangenbehartiging en wil je ons daarin sterker maken? Word dan lid en meld je aan Bij ons ben je ook zeer voordelig uit qua contributie, namelijk maximaal €16,35 bruto per maand! Lees meer over de voordelen van het lidmaatschap op onze website.

Redactie Cabin Pressure