Skip to main content

Stem voor FNV Cabine in de Ondernemingsraad en Groepscommissie!

17 maart 2013

2013 is een verkiezingsjaar voor jouw vertegenwoordiging binnen de Medezeggenschap van KLM. Binnenkort kunnen we weer kiezen wie ons de komende drie jaar gaan vertegenwoordigen in de Ondernemingsraad en Groepscommissie 31. De verkiezingen verlopen voor het eerst volledig digitaal via internet. Vanaf 18 maart start de officiële verkiezingscampagne.

FNV Cabine

FNV, van Bond naar Beweging, een nieuw elan, door en voor de mensen om wie het gaat. Helder en zonder poespas, maar met dezelfde principes waar wij al vanaf onze oprichting voor staan: Open, Eerlijk, Daadkrachtig, Democratisch en Professioneel. Om dat te benadrukken heten wij vanaf maandag 18 maart kort maar krachtig: FNV Cabine. Duidelijker kan het niet.

Lijst 1: FNV Cabine

Zes jaar geleden presenteerden wij ons voor het eerst met kandidatenlijsten voor Groepscommissie 31 en Ondernemingsraad. Sindsdien hebben onze vertegenwoordigers keihard gewerkt om de belangen van het korps en, in bredere zin, de hele KLM populatie te behartigen. Een aantal van hen is dit jaar wederom verkiesbaar. Samen met een groot aantal enthousiaste nieuwe kandidaten willen wij onze successen voortzetten.

Iedere stem telt

Zoals je weet is FNV Cabine een democratische vakbond. Bij belangrijke beslissingen hebben onze leden altijd een persoonlijke stem. Bij deze verkiezingen kan het hele korps (leden en niet leden), stemmen op onze betrokken en gemotiveerde afgevaardigden. Als lid van FNV Cabine ontvang je deze week in je postvak een brochure waarin je met hen kunt kennismaken. Grijp je kans, maak het geluid van FNV Cabine nog sterker en geef je stem aan onze kandidaten: lijst 1 FNV Cabine!

Digit@@l

De stemperiode start 25 maart en sluit op 15 april. Op 20 maart ontvang je een testmail. Op 25 maart ontvang je vervolgens, in opdracht van de OR verkiezingscommissie, een e-mail met daarin een link naar de digitale stembus. Houd dus je mailbox in de gaten. Klik na ontvangst van de e-mail op de link en vul de twee digitale stembiljetten in (OR en GC). Doe mee en laat je stem niet verloren gaan!

Meer informatie?

Onze kandidaten zullen volop campagne gaan voeren. Kom ook langs in onze verkiezingsstand die vanaf 25 maart staat opgesteld in het Bemanningencentrum tegenover de ingang naar de postvakken. We staan je daar graag te woord.

Redactie FNV Cabine