Skip to main content

Vernieuwde website FNV Cabine

14 juli 2015

Op 30 juni jl. heeft FNV Cabine zijn website in een nieuw jasje gestoken. Met deze vernieuwing is de site overzichtelijker, gebruiksvriendelijker en logischer van opzet geworden.

 

Forum

Vanaf de launch in 2005 was het forum onderdeel van onze website. Dit platform speelde in op de behoefte om op een relatief snelle manier met elkaar te kunnen discussiëren over de meest uiteenlopende onderwerpen. Mede door de snelle opkomst van Social Media als Facebook en Twitter werd het forum echter steeds minder actief gebruikt. Daarnaast was het medium fraudegevoelig en merkte de redactie steeds vaker dat mensen onbevoegd inlogden en meelazen met de discussies. Geen gewenste situatie voor een virtuele plek waar je je veilig waant.

 

Door het dagelijks bestuur van FNV Cabine is daarom besloten om met ingang van de lancering van de vernieuwde website de forumfunctie te laten vervallen. Momenteel wordt er bekeken hoe we onze leden op een andere manier kunnen bedienen. In ieder geval kunnen ze terecht op onze facebookpagina voor al hun reacties en opmerkingen. Daarnaast is onze helpdesk 24/7 bereikbaar voor een direct antwoord op alle vragen.

 

Redactie FNV Cabine