Skip to main content

REMINDER: Algemene Leden Vergadering op maandag 17 augustus 2015

31 juli 2015

Er spelen op dit moment veel zaken waarover we graag met onze leden van gedachten willen wisselen. Denk daarbij o.a. aan de nieuwe cao, toekomstbestendige pensioen afspraken, de aankomende Medezeggenschapsverkiezingen, onze Internationale activiteiten en de nieuwe zittingstermijn van het Dagelijks Bestuur van FNV Cabine.

Algemene Leden Vergadering (ALV)

Vanuit onze democratische insteek willen wij hierover, naast de vele e-mails die we ontvangen, in direct contact komen met zoveel mogelijk collega’s/leden. Wij organiseren daarom een Algemene Leden Vergadering op maandag 17 augustus 2015 van 13.30 tot 16.30 uur in het kantoor van FNV Cabine (gebouw Radarport), Radarweg 60, 1043 NT Amsterdam-Sloterdijk (nabij NS station Sloterdijk).

 

Meld je aan

We vinden het belangrijk je mening te horen en rekenen op je komst. Het is nu meer dan ooit van belang om mee te praten over jouw werk, jouw leven, jouw toekomst!  Je kunt je aanmelden door  een e-mail te sturen naar info@fnvcabine.nl. Vermeld daarin je naam en lidmaatschapsnummer. Na aanmelding ontvang je de definitieve agenda en een routebeschrijving.

 

Redactie FNV Cabine

 

Nog geen lid van FNV Cabine, maar wil je ook direct invloed? Meld je dan aan voor het introductielidmaatschap via www.fnvcabine.nl!

 

Open, eerlijk, daadkrachtig, democratisch en professioneel!