Skip to main content

Medezeggenschapsverkiezingen 2016 van start!

29 maart 2016

FNV Cabine is de professionele vakbond voor KLM Cabinepersoneel. Door onze sterke groei zijn we in relatief korte tijd voor KLM een serieuze en geduchte onderhandelingspartij geworden. Juist in deze economisch uitdagende tijden, waarin interne discussies over de “High Performance Organisatie” en “Perform 2020” de boventoon voeren, houdt FNV Cabine continu de vinger aan de pols om een goede balans te vinden. Wij zijn kritisch en laten ons niet zomaar wegsturen. Dat hebben we de afgelopen jaren ruimschoots bewezen. Zonder onze aanwezigheid waren we als korps een stuk slechter af geweest. Wij richten onze blik op de lange termijn. Daarmee voorkomen we dat we spijt krijgen van beslissingen die ons vandaag misschien winst opleveren, maar waarmee we ons morgen in de vingers snijden.

Als geen ander leggen wij ons oor te luisteren bij het korps. Voor ons geen ledenraad, maar een stem voor alle leden bij belangrijke besluiten.

Woensdag 30 maart starten de KLM Medezeggenschaps verkiezingen. Ook wanneer je (nog) geen lid bent van FNV Cabine, kun je wel je stem laten horen door te stemmen op één van onze kandidaten voor Groepscommissie 31 en de Ondernemingsraad! Ze stellen zich hier aan je voor.

 

Redactie FNV Cabine

Nog geen lid van FNV Cabine, maar wil je ook invloed? Meld je dan aan voor het introductielidmaatschap via www.fnvcabine.nl!

Open, eerlijk, daadkrachtig, democratisch en professioneel!