Skip to main content

Reminder Online Enquête Actietraject

30 september 2016

Tijdens het cabineoverleg van 29 september jl. heeft FNV Cabine moeten constateren dat er een onoverbrugbaar verschil van opvatting bestaat over hoe we tot goede afspraken kunnen komen met KLM. FNV Cabine heeft het bedrijf duidelijk gemaakt uit onderhandeld te zijn totdat het -1 CA besluit van tafel gaat. Wij gaan nu andere methoden hanteren om KLM tot bewegen te dwingen.

 

Enquête

In voorbereiding op ons komende actietraject is er een enquête gelanceerd die inmiddels massaal wordt ingevuld door leden en niet leden. De definitieve uitslag van deze enquête zal een heel goed beeld geven van wat er leeft in het korps en wordt maandag 3 oktober bekendgemaakt. Op dat moment zal ook duidelijk zijn op welke manier FNV Cabine een start zal maken om KLM op andere gedachten te brengen. Heb jij je mening nog niet kenbaar gemaakt, doe dat dan zo spoedig mogelijk en vul de Enquête in. De survey staat open t/m zondag 2 oktober a.s. Laat je stem horen en geef (anoniem) aan of ook jij daadwerkelijk bereid bent in beweging te komen tegen dit eenzijdige KLM besluit en hoever je hierin wilt gaan. Dit is het moment. Want nogmaals: Het gaat om jouw werk, jouw leven, jouw toekomst!

Redactie FNV Cabine

Nog geen lid van FNV Cabine, maar wil je ook invloed? Meld je dan aan voor het introductielidmaatschap via www.fnvcabine.nl

Open, eerlijk, daadkrachtig, democratisch en professioneel!