Skip to main content

Kom ook naar de info-sessies!

14 november 2016

In de nacht van 11 op 12 november heeft KLM een voorstel gedaan waarmee zij denkt tegemoet te komen aan de eisen van de cabinebonden. KLM blijft daarin helaas vasthouden aan dezelfde eenzijdige besparingseisen. Voor VNC is het KLM-voorstel interessant genoeg om in gesprek te gaan. Voor FNV Cabine niet, omdat voor het intrekken van de -1 CA maatregel door KLM op voorhand gewoon dezelfde bezuinigingseisen worden gesteld. Het door KLM aangeboden zogenaamde “Raamwerk” biedt geen oplossingen. Hiermee is ook het pensioenakkoord, dat KLM bereid is te sluiten, een sigaar uit eigen doos. Het is niet meer en niet minder dan een wurgcontract waar je aan vastzit als je formeel in gesprek gaat. Niet doen dus!

Het actiecomité van FNV Cabine heeft KLM en VNC laten weten op basis van dit raamwerk geen basis voor overleg te zien in het KLM voorstel. Deze week gaat FNV Cabine haar leden om een oordeel vragen. Gedurende die periode worden de acties opgeschort. Wel blijft het ultimatum gehandhaafd en kunnen de acties op ieder moment herleven. Ook gaan wij info-sessies organiseren.

 

Wanneer?

Woensdag 16, donderdag 17 en vrijdag 18 november

Van 14.00 tot 17.00 uur

Voor wie?

Voor iedereen (lid of geen lid)

Waar?

Mercure Hotel Amsterdam Airport

Oude Haagseweg 20, 1066 BW Amsterdam

 

Samen sterk!

Tot nu toe is de kracht van de acties geweest, dat wij als bonden gezamenlijk zijn opgetrokken met dezelfde eisen. Samen hebben we acties gevoerd voor respect en een fatsoenlijk akkoord! Het streven van FNV Cabine is om dit te blijven doen.

Redactie FNV Cabine

Nog geen lid van FNV Cabine, maar wil je ook invloed? Meld je dan aan voor het introductielidmaatschap via www.fnvcabine.nl

Open, eerlijk, daadkrachtig, democratisch en professioneel!