Infosessies KLM eindbod

Op 1 september 2017 heeft KLM na intensieve cao-onderhandelingen de cabinebonden een eindbod gedaan. Een uiterst bod, dat verder onderhandelen onmogelijk maakt. Omdat dit eindbod niet binnen het ons gegeven mandaat ligt organiseren wij een ledenraadpleging. Daarin kan ieder lid zich voor of tegen dit eindbod uitspreken. Zo werkt de vakbondsdemocratie bij FNV Cabine.

Informatiesessies

Het eindbod van KLM wordt via een online enquête van 13 t/m 17 september voorgelegd aan alle leden van FNV Cabine. Wij organiseren de komende periode drie bijeenkomsten om met leden en niet-leden van gedachten te wisselen over het gelopen cao-proces en de inhoud van het KLM eindbod.

 

donderdag 7 september, dinsdag 12 september, vrijdag 15 september

 10.00 - 12.00 uur

 FNV vakbondshuis

Derkinderenstraat 2-8

1062 DB Amsterdam

 

Deze locatie ligt nabij station Lelylaan en is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Kom je met de auto, dan kun je gratis parkeren op het parkeerdek van het gebouw. Na aanmelding ontvang je een bevestiging per mail met een routebeschrijving. Je bent van harte welkom op één van onze bijeenkomsten! Geef je op via deze link.

Namens de onderhandelingsdelegatie van FNV Cabine,

Birte Nelen, Ruud van Alphen, Samira van Huychem, Roel van Griensven en Huib den Ouden.

Doe mee en praat mee over jouw werk, jouw leven, jouw toekomst! Nog geen lid van FNV Cabine, maar wil je ook invloed? Meld je dan nu aan voor het introductielidmaatschap via www.fnvcabine.nl 

Open, eerlijk, daadkrachtig, democratisch en professioneel!