Leden FNV Cabine wijzen eindbod KLM af

Op 18 september 2017 is de uitslag van de democratische ledenraadpleging met betrekking tot het eindbod van KLM bekend geworden. Een overgrote meerderheid van onze leden die zijn stem heeft uitgebracht heeft zich uitgesproken tegen het eindbod van KLM. 80,01% stemde tegen, 19,99% stemde voor. Dit is een overtuigend signaal vanuit het korps. Het totale eindbod van KLM is daarmee van tafel.

Vervolgproces

KLM is van deze uitslag op de hoogte gebracht. Bestuurder/onderhandelaar Birte Nelen en het Dagelijks Bestuur van FNV Cabine beraden zich op basis van deze uitslag op het vervolgproces. Zowel de inhoud, strategie als juridische grond worden zorgvuldig in kaart gebracht. De komende dagen wordt onze achterban zo snel mogelijk geïnformeerd over de vervolgstappen naar aanleiding van de afwijzing van het KLM eindbod door de leden van FNV Cabine.

Namens de onderhandelingsdelegatie van FNV Cabine,

Birte Nelen, Ruud van Alphen, Samira van Huychem, Roel van Griensven en Huib den Ouden.

Doe mee en praat mee over jouw werk, jouw leven, jouw toekomst! Nog geen lid van FNV Cabine, maar wil je ook invloed? Meld je dan nu aan voor het introductielidmaatschap via www.fnvcabine.nl

Open, eerlijk, daadkrachtig, democratisch en professioneel!