Skip to main content

Niet ingedeeld op 8 januari? Betuig wel je steun voor de staking!

02 januari 2018

De maat is vol! Na een zorgvuldige afweging is met mandaat van het actiecomité van FNV Cabine besloten op te roepen tot een 24-uurs staking op maandag 8 januari 2018. Het korps eist respect terug en het doel is duidelijk: De -1 CA maatregel moet van tafel! We willen een fatsoenlijke cao en we willen net als alle andere KLM'ers meedelen in de historische winsten van 2016 en 2017. Wij zijn de schijnbewegingen van KLM meer dan zat.

Steunbetuiging

Wij realiseren ons dat er veel collega’s zijn die de uitgeroepen staking steunen, maar op 8 januari niet zijn ingedeeld en dus niet kunnen meedoen. Om de KLM-directie duidelijk te maken dat de staking niet slechts wordt ondersteund door een handjevol fanatieke vakbondsleden, maar korpsbreed wordt gedragen, kan ook jij je steun betuigen. Dat kun je doen door deze mail met als onderwerp “De maat is vol!” te sturen naar onze EVP Inflight Services via miriam.kartman@klm.com met info@fnvcabine.nl en secretariaat@vnconline.nl in de CC. Dat kun je doen als lid van FNV Cabine, als lid van VNC, maar ook wanneer je niet aangesloten bent bij een cabinebond. We hebben namelijk allemaal hetzelfde doel.

Laat je stem horen en maak deze directie duidelijk dat ook voor jou de maat vol is: GENOEG IS GENOEG!

Je collega’s van het Actiecomité van FNV Cabine

Nog geen lid van FNV Cabine, maar wil je ook invloed? Meld je dan aan voor het introductielidmaatschap via www.fnvcabine.nl

Open, eerlijk, daadkrachtig, democratisch en professioneel!