Skip to main content

Stem mee over onze moderne cao-inzet!

21 maart 2019

In dit jubileumjaar wordt er vanaf mei onderhandeld over een nieuwe cabine cao. FNV Cabine vraagt mandaat aan alle leden voor haar cao-inzet. Deze inzet is gebaseerd op een inventarisatie onder het gehele cabinekorps. Met een verantwoordelijke en realistische kijk op de veranderende luchtvaartwereld, willen wij ons vak toekomstbestendiger maken. Stem als lid van FNV Cabine ook mee over deze moderne cao-inzet!

 

FNV Cabine kijkt verder…

FNV Cabine streeft naar plezierige en gezonde werkomstandigheden voor het cabinekorps en kijkt verder dan één cao-ronde. Onze concept cao-inzet bevat daarom voorstellen die op korte termijn te realiseren zijn én die onderdeel uitmaken van een modernisering op langere termijn. Wij zetten voor de langere termijn in op een gezonde loopbaanontwikkeling en een gelijke verdeling van lusten en lasten.

 

Het woord is nu aan de leden

Alle leden van FNV Cabine worden uitgenodigd om hun stem uit te brengen via het digitale stemformulier. Stemmen kan tot en met maandag 1 april aanstaande. Doe mee en praat mee over deze cao-inzet, over jouw werk, jouw leven, jouw toekomst!

 

Cao-delegatie FNV Cabine

 

Nog geen lid van FNV Cabine, maar wil je ook invloed? Meld je dan nu aan voor het introductielidmaatschap via www.fnvcabine.nl

 

Open, eerlijk, daadkrachtig, democratisch en professioneel!