Skip to main content

VVR2020: Neem ook deel aan onze webinars, exclusief voor leden

04 juni 2020

Op maandag 1 juni heeft KLM de bedrijfsbrede Vrijwillige Vertrekregeling 2020 (VVR2020) opengesteld. Tot en met 5 juli 2020 kunnen collega’s die overwegen om KLM met deze regeling te verlaten zich hiervoor inschrijven. De belangstelling is groot. Na de aankondiging van de FNV Cabine webinars stromen de aanmeldingen van leden binnen. De keuze om gebruik te maken van de VVR is een hele persoonlijke keuze. FNV Cabine kan je ondersteunen bij de praktische zaken die met deze keuze te maken hebben. Graag nodigen we je daarom uit voor een webinar over de juridische en de financiële gevolgen van de VVR.

Wanneer?

Om iedereen de kans te geven deel te nemen aan deze interactieve online informatiesessies, organiseren we twee webinars die circa anderhalf uur duren op:

  • Donderdag 11 juni vanaf 13:00 uur;
  • Dinsdag 16 juni vanaf 10:30 uur.

Aanmelden via onze Helpdesk

Leden die zich al hebben aangemeld via onze Helpdesk, hebben inmiddels een mail met de link naar de webinar ontvangen. In deze mail vind je, naast de agenda, ook duidelijke instructies hoe je kunt deelnemen en hoe je vragen kunt stellen tijdens de webinar. Wij starten stipt op de aangegeven tijd. Om te voorkomen dat je het begin mist, raden wij je aan de tijd te nemen, door vooraf de mail met instructies goed door te lezen en om op tijd te beginnen met inloggen.

Programma

De webinar wordt ingeleid door Birte Nelen, vakbondsbestuurder van FNV Cabine. Zij wordt daarbij ondersteund door enkele vliegende collega’s uit het Dagelijks Bestuur. Arbeidsrechtjurist Leonard van Dijk van FNV zal de juridische aspecten toelichten. Tot slot lichten we toe hoe het proces van juridisch advies verloopt, wanneer je besluit je aan te melden voor de VVR2020. Tijdens de webinar kun je via de chat-functie vragen stellen. Deze worden direct beantwoord. Op deze manier willen wij iedereen in staat stellen om een weloverwogen beslissing te nemen bij een keuze voor de VVR2020. 

Informatie via KLM

Op www.myklm.org vind je onder de HR tegel een Q&A over de VVR2020. Daarnaast is er een speciale VVR2020 Yammergroep opgericht. Ook daar is nuttige informatie te halen. Ook heeft KLM vandaag de data van haar informatiesessies bekend gemaakt.

Ben je nog niet aangemeld, maar wil je alsnog deelnemen aan één van beide FNV Cabine webinars, stuur dan een mail naar onze Helpdesk via info@fnvcabine.nl. We vragen je dit zo snel mogelijk te doen, zodat wij je de informatie tijdig kunnen toesturen. 

Redactie FNV Cabine 

Ben jij nog geen lid van FNV Cabine of ken je collega’s die nog geen lid zijn? Meld je dan nu aan voor het introductielidmaatschap via www.fnvcabine.nl

Democratisch, Vernieuwend, Eerlijk