Skip to main content

Cafetariaregeling, FNV loopbaanadvies en webinar

10 november 2020

FNV Cabine heeft ook deze week overleg met KLM over het protocol arbeidsvoorwaarden. Als dit protocol gereed is, vragen we alle leden om hun oordeel via de digitale ledenraadpleging. Wil je bijgepraat worden over de laatste stand van zaken? Neem dan deel aan ons woensdag webinar. Daarnaast wijzen we je in deze nieuwsbrief graag op twee interessante zaken: het terugvragen van een deel van je contributie en de mogelijkheid voor een gratis ontwikkeladvies met een loopbaancoach via FNV.

Ontvang contributie terug via de cafetariaregeling

Laat geen geld liggen en maak vóór 16 november 2020, 17.00 uur Nederlandse tijd gebruik van de cafetariaregeling. FNV Cabine heeft met KLM in de cao voordelige fiscale regelingen afgesproken, dit maakt de prijs/kwaliteit verhouding van je lidmaatschap van FNV Cabine nog interessanter. Je kunt een groot deel van je contributie terugvragen, volg hiervoor de instructies in onze nieuwsbrief van 4 september 2020.

Gratis ontwikkeladvies

FNV Cabine maakt onderdeel uit van de grootste landelijke vakbond FNV. Op basis van de subsidieregeling NL leert door, heeft FNV een gratis ontwikkeladvies in het leven geroepen dat wij graag onder de aandacht van onze leden brengen. Er wordt samengewerkt met een groot aantal gecertificeerde en ervaren loopbaancoaches door het hele land. Het ontwikkeladvies is interessant voor leden die zich willen oriënteren op de arbeidsmarkt en willen onderzoeken waar hun mogelijkheden liggen. Aanmelden werkt heel simpel via deze pagina op de FNV website. Na 1 december wordt jouw traject geregistreerd bij het ministerie. Hiervan ontvang je een mail die je weer moet bevestigen. Na aanmelding neemt een loopbaancoach in jouw omgeving contact op. Met deze coach ga je gedurende vier uur samen aan de slag met jouw vraag. Dit ontwikkeladvies is puur voor jezelf, KLM en je collega’s van FNV Cabine worden niet van jouw deelname op de hoogte gebracht.

Woensdag webinar

Op 11 november, tijdens ons wekelijks woensdag webinar, zullen wij de laatste ontwikkelingen weer toelichten. Op de agenda staan het sociaal plan en de arbeidsvoorwaardelijke bijdrage. De webinar gaat zoals altijd live om half 11 en we starten om 11 uur. Collega’s die willen deelnemen kunnen zich aanmelden via deze link. Deelname is gratis en exclusief voor leden van FNV Cabine.

Redactie FNV Cabine

Nog geen lid van FNV Cabine, maar wil je ook invloed? Meld je dan aan voor het introductielidmaatschap via www.fnvcabine.nl 

Democratisch, vernieuwend en eerlijk!