Skip to main content

Openstelling fase 1 Sociaal Plan

08 januari 2021

Nadat eerder de VVR en de KLC detachering werden opengesteld, worden vanaf vandaag de overige vrijwillige instrumenten van fase 1 opengesteld voor aanmelding. Dit zijn: de overstap naar andere sectoren; deeltijdwerken voorafgaand aan pensioen vanaf 50 jaar en; deeltijd VVR waarbij je in dienst blijft met een lager contractpercentage. Let op: de deeltijd VVR wordt alleen bij deze adviesaanvraag opengesteld. Het korps heeft de sleutel in handen om dreigende boventalligheid op te lossen! Neem voor meer informatie deel aan één van onze webinars.

Woensdag webinars over fase 1

Op 13 en 27 januari organiseren wij webinars over de openstelling van fase 1. Je krijgt tijdens het webinar een uitgebreide toelichting op het Sociaal Plan en de actuele cijfers. Jouw vragen worden LIVE beantwoord. Deelname is gratis en exclusief voor leden van FNV Cabine. Je kunt je aanmelden via deze aanmeldlink. Het webinar gaat zoals altijd live om 10:30 uur en start om 11:00 uur.

Stem over het Protocol Arbeidsvoorwaarden

De ledenraadpleging over het Protocol Arbeidsvoorwaarden staat open tot en met zondag 10 januari 23:59 uur. Deze tijdelijke afspraken gelden van 1 oktober 2020 tot en met 31 december 2022. Neem voor je stemt kennis van het Protocol inclusief de Aanvullende afspraken. De cao voor KLM cabinepersoneel blijft ongewijzigd. Bij FNV Cabine hebben de leden altijd het laatste woord! Je kunt  je stem uitbrengen via deze stemlink.

Extra webinar

Op zaterdag 9 januari om 11:00 uur organiseren wij een extra webinar over het Protocol Arbeidsvoorwaarden. Leden van FNV Cabine kunnen zich aanmelden via deze aanmeldlink.

Redactie FNV Cabine

Ben jij nog geen lid van FNV Cabine of ken je collega’s die nog geen lid zijn? Meld je dan nu aan voor het introductielidmaatschap via www.fnvcabine.n

Democratisch, Vernieuwend, Eerlijk!