Skip to main content

Winstdeling in één keer uitbetaald in mei

26 maart 2021

Fleur de Gier 7 1 2In het ‘protocol arbeidsvoorwaardelijke bijdrage’ is vastgelegd dat cabinepersoneel dat op grond van het protocol recht heeft op winstuitkering 2019, de eerste helft zo snel als maakbaar ontvangt en de tweede helft in oktober 2021. KLM heeft de cabinebonden geïnformeerd dat de volledige winstuitkering in mei 2021 kan worden uitbetaald. Dit is een positieve afwijking van het protocol, wij hebben hier geen bezwaar tegen. In april zal KLM voor alle collega’s inzichtelijk maken hoe ieders individuele bijdrage eruit ziet. Voor cabinepersoneel met een salaris boven 1,5 keer modaal waarbij, naast het afzien van de loonsverhoging en het afzien van de winstdeling 2019, ook het DI-budget wordt ingezet geldt dat KLM het DI-budget in april zal verrekenen. Verrekening zal ten koste gaan van het opleidingsbudget of het salaris van april.

Webinars met achtergrondinformatie

Ook in april organiseren wij webinars waarin we veel actuele achtergrondinformatie delen. Tijdens de webinars is er ook gelegenheid om LIVE al je vragen te stellen. Deelname is kosteloos en exclusief voor leden van FNV Cabine. Je kunt deelnemen via deze aanmeldlink voor 7, 21 of 28 april. We gaan online om 10:30 uur en starten om 11:00 uur.

Redactie FNV Cabine

Ben jij nog geen lid van FVN Cabine of ken je collega’s die nog geen lid zijn? Meld je dan nu aan voor het introductielidmaatschap via www.fnvcabine.nl 

 Democratisch, Vernieuwend, Eerlijk