Skip to main content

Vacature Pensioen Informatie Team & PIT netwerkmiddag

14 april 2021

Via het Pensioen Informatie Team (PIT) faciliteert het pensioenfonds collega’s die op de route hun kennis over pensioenen delen. Het pensioenfonds leidt jaarlijks nieuwe cabinecollega’s op tot ‘PIT’er’. Deze collega’s doen kennis op over onze pensioenregeling en over de keuzes die we kunnen maken. Met de opgedane kennis kunnen zij collega’s informeren over hun pensioen. De vacature voor het PIT staat open en wij brengen deze graag onder de aandacht. Tevens bieden we leden die deel uitmaken van het PIT, de mogelijkheid om deel te nemen aan een netwerkmiddag in het najaar. 

Vacature PIT bij het pensioenfonds

Het PIT heeft ruimte voor twee nieuwe groepen cabinecollega’s voor de termijn van 1,5 jaar. Ben jij geïnteresseerd in pensioen en wil jij graag je collega’s informeren over dit onderwerp? De voorwaarden en vacature staan online op de website van het pensioenfonds. Het pensioenfonds biedt waardevolle opleidingsdagen aan. Er wordt gezocht naar cabinecollega’s tot 55 jaar die affiniteit hebben met social media, met een minimaal vliegpercentage van 67%.

FNV Cabine netwerkmiddag PIT

Wij willen graag onze leden die actief zijn in het PIT ondersteunen. De PIT opleiding wordt verzorgd via het pensioenfonds, wij willen graag de ruimte geven om ervaringen uit te wisselen. Dit najaar organiseren wij voor het eerst een FNV Cabine PIT netwerkmiddag. Hierbij zijn ook de bestuursleden en de vakbondsbestuurder aanwezig die zich bezighouden met pensioen. Ben je PIT’er, aangesloten bij FNV Cabine en heb je interesse om ervaringen uit te wisselen? Meld je aan via de Helpdesk van FNV Cabine via info@fnvcabine.nl, je ontvangt dan na de zomer een uitnodiging.

Webinars met achtergrondinformatie

Wij organiseren webinars waarin we veel actuele achtergrondinformatie delen. Er is tijdens de webinars ook gelegenheid om LIVE al je vragen te stellen. Deelname is kosteloos en exclusief voor leden van FNV Cabine. Je kunt deelnemen via deze aanmeldlink voor 21 of 28 april. We gaan online om 10:30 uur en starten om 11:00 uur.

Redactie FNV Cabine

Ben jij nog geen lid van FVN Cabine of ken je collega’s die nog geen lid zijn? Meld je dan nu aan voor het introductielidmaatschap via www.fnvcabine.nl 

Democratisch, Vernieuwend, Eerlijk