Skip to main content

KLM krijgt ruimte om tot operationele oplossing te komen

27 januari 2021

De afgelopen dagen is er intensief contact geweest tussen FNV Cabine en KLM naar aanleiding van de door de overheid afgekondigde vliegverboden en -beperkingen. Op dit moment werken KLM en het RIVM samen aan een alternatief voor de allergeentest (sneltest) op buitenstations. Totdat hier meer duidelijkheid over is, worden de huidige indelingen aangehouden. KLM verzekert alle crew dat zij te allen tijde terug zullen vliegen naar Amsterdam vanaf buitenstations.

Woensdag webinars

We bieden onze leden in deze roerige tijd graag actuele achtergrondinformatie. Ook vandaag organiseerden we een drukbezocht extra webinar. De komende weken zullen we tijdens de webinars aandacht besteden aan de actuele situatie aangaande operationele zaken én aan de uitvoering van het sociaal plan. Er is gelegenheid om LIVE al je vragen te stellen. Je kunt deelnemen via deze aanmeldlink voor 27 januari en via deze aanmeldlink voor 10 of 24 februari. We gaan online om 10:30 uur en we starten om 11:00 uur. Deelname is kosteloos en exclusief voor leden van FNV Cabine.

 

Redactie FNV Cabine

Ben jij nog geen lid van FVN Cabine of ken je collega’s die nog geen lid zijn? Meld je dan nu aan voor het introductielidmaatschap via www.fnvcabine.nl 

Democratisch, Vernieuwend, Eerlijk