Skip to main content
Obet de Goede
GC 31
  • Eerste secretaris groepscommissie
  • Commissie Inflight Services & Techniek
  • Uniformcommissie

Obet de Goede

  • tweebander

WIE

Ik ben een fulltime vliegende tweebander met de B737 in mijn pakket. Ik heb hier bewust voor gekozen omdat ik het leuk vind om op de Europese steden te vliegen. Tevens is het belangrijk voor mijn werk in de CIST dat ik uit ervaring weet hoe de service op de B737 verloopt. Mijn vliegcarrière startte in 2005 bij Transavia, daarvoor deed ik de Hotelschool en werkte ik enige tijd voor de Bilderberg hotelketen. Thuis en op de route ben ik een fanatieke Crossfitter, sporten betekent voor mij de ultieme ontspanning. Ik koester mijn familie en vrienden, zeker in deze complexe tijden zijn zij mijn steun en toeverlaat.

WAT

In 2014 ben ik gekozen in de Groepscommissie (GC31). Ik begon in de Personeelscommissie en sinds 2016 zit ik in de Commissie Inflight Services & Techniek (CIST). Tevens ben ik eerste secretaris in het bestuur van GC31. Het afwegen van de verschillende belangen van alle collega’s was in de afgelopen twee jaar nog uitdagender dan voorheen. De veranderingen in ons werk aan boord volgen elkaar in een rap tempo op. Scherp en kritisch blijven kijken naar deze veranderingen is voor mij essentieel! Kleine veranderingen kunnen namelijk een grote impact hebben op ons vliegende bestaan.

WAAROM

Medezeggenschap is een groot goed en in tijden van crisis is inspraak belangrijker dan ooit. De afgelopen 8 jaar heb ik namens jullie mogen meedenken en meebeslissen over ons werk aan boord, dit mooie werk wil ik graag voortzetten. Met een stem op mij kies je voor iemand die je kunt vertrouwen, die bereikbaar is voor vragen, stelling durft te nemen en die zich inzet voor de belangen van het gehele korps. In een nieuwe termijn maak ik mij graag weer hard voor een eerlijke verdeling van lusten en lasten. Daarnaast is een goede, gezonde werkomgeving met een werkbaar product essentieel om te kunnen blijven genieten van ons mooie beroep. Stem op mij, of op een van mijn FNV Cabine collega’s!