Skip to main content
Kim Jong
GC 31
  • Tweede secretaris groepscommissie
  • Personeelscommissie
  • Nevencommissie

Kim Jong

  • tweebander

WIE

In 2003 begon mijn vliegcarrière bij Air Holland, een onvergetelijke en leerzame opstap naar KLM, waar ik in 2006 ben begonnen. Nu ben ik 40 en woon ik samen met mijn dochter in Hoofddorp. De afgelopen twee jaar ben ik binnen KLM nieuwe uitdagingen aangegaan. Na 14 jaar mocht ik eindelijk door als tweebander en sinds maart 2021 maak ik deel uit van de Groepscommissie. Vliegen en mijn werk voor de GC doe ik beide met veel plezier. Uitjes met mijn dochter, etentjes met vrienden en af en toe een leuk feestje, geven mij de ontspanning die naast mijn werk ook nodig zijn. 

WAT

Als lid van de Groepscommissie heb ik laten zien dat ik een klankbord ben voor mijn collega’s. Ik heb ideeën kunnen voorleggen en heb geanticipeerd op de steeds veranderende omstandigheden. Elke verandering heeft weer zijn unieke uitwerking op iedere functiegroep. Ik kom door mijn pragmatische instelling vaak met concrete en werkbare oplossingen voor de zaken die ons allemaal aangaan en dat geeft veel voldoening.

WAAROM

Ik wil mij ervoor inzetten om namens én samen met alle cabinecollega’s goede, haalbare afspraken te maken over arbeidsvoorwaarden, werkprocessen en procedures in de toekomst. In deze uitdagende tijd voor crew en voor KLM is professionele vertegenwoordiging vanuit het cabinepersoneel belangrijker dan ooit. Juist nu alles zo aan verandering onderhevig is, geloof ik in continuïteit en dat maakt mijn deelname aan de Groepscommissie van grote toegevoegde waarde.

Stem op mij, dan blijf ik jouw klankbord.