Skip to main content
Lid OR

Fabienne Schoesetters

  • éénbander

WIE

In 2017 begon ik bij KLM als éénbander en sinds 2019 ben ik OR-lid voor FNV Cabine. Voordat ik bij KLM kwam, zag mijn leven er totaal anders uit. Bijna 15 jaar lang was ik bedrijfsadviseur. Hoofdthema’s in mijn werk waren innovatie en strategie. Daarnaast ben ik al meer dan 10 jaar bestuurder van een groot asiel in Antwerpen en zit ik in de Vlaamse raad voor Dierenwelzijn. Niet alleen het welzijn van KLM-werknemers gaat me dus aan het hart, maar ook dat van dieren. Ik ben een verbinder en werk graag samen met mensen. Samen met mijn 9-jarige zoon woon ik in Zundert, vlak onder Breda. 

WAT

Mijn bedrijfskundige en bestuurlijke kennis en ervaring zet ik nu in binnen de ondernemingsraad. Ik zou dat graag de komende termijn blijven doen. Mijn missie: dat de bedrijfsleiding en medewerkers samen optrekken vanuit een gedeeld belang en met een gezamenlijk doel; het creëren en in stand houden van een krachtige, wendbare en weerbare KLM. Niet tegen elkaar maar mét elkaar. Dat betekent voor mij een KLM die goed zorgt voor de medewerker, om gezond, ontwikkeld en gemotiveerd te blijven. Ik zie het arbeidscontract als een win-win, voor zowel het bedrijf als de medewerker. Voor deze belangen wil ik mij heel graag inzetten en de ondernemingsraad is hiervoor de juiste plek.

WAAROM

Zeker in de ondernemingsraad kunnen de krachten goed gebundeld worden. Dit om zowel strategisch goed met de bedrijfsleiding mee te kunnen denken als om de belangen van de medewerkers daarin te blijven waarborgen. Ik hoop dat ik op jouw stem kan rekenen!